دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

سخنگوی وزارت خارجه: هیچ درخواستی برای مذاکره با آمریکا در کار نیست

وزارت امور خارجه کشورمان ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر درخواست ایران برای مذاکره با آمریکا را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 27
کد خبر: ۹۵۶۳
به گزارش  راهبرد معاصر  ، سیدعباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به پرسش خبرنگاران در خصوص ادعای برخی رسانه‌های خارجی مبنی بر درخواست ایران برای مذاکره با آمریکا و آغاز مذاکرات ایران و عربستان سعودی، این ادعاها را بی‌اساس و نادرست دانست و تأکید کرد: هیچ درخواستی برای مذاکره با آمریکا در کار نیست و در مورد عربستان جز در مسائل و موضوعات مربوط به حج که با توافق از مسائل و روابط سیاسی دو کشور جدا شده است، هیچ‌گونه مذاکره‌ای در هیچ حوزه دیگری بین دو کشور در جریان نیست.

موسوی افزود: سیاست اِعلامی و اِعمالی جمهوری اسلامی ایران در خصوص همسایگان کاملاً روشن و مبتنی بر احترام متقابل، حسن همجواری و همسایگی مسالمت‌آمیز توأم با همکاری و گفتگو است و تمام همسایگان ایران که واقع‌بینانه، واقعیت‌ها و تحولات منطقه‌ای و جهانی را در نظر می‌گیرند، در اولویت روابط سازنده توأم با احترام متقابل قرار دارند. از نظر جمهوری اسلامی ایران، عربستان سعودی کشوری مهم در منطقه ماست که طی سالهای اخیر در مسیری نادرست با رویکردی غیرسازنده قرار گرفته است و همین امر مصائب و بحران‌های زیادی را در منطقه ایجاد کرده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه ابراز کرد: امیدواریم به‌زودی شاهد بازگشت مقامات عربستان به مسیر خیرخواهی صادقانه برای ملت‌های منطقه باشیم که قطعاً در چنین شرایطی جمهوری اسلامی ایران، همچون همیشه، آماده تعامل با این کشور در چهارچوب همکاری‌های منطقه‌ای و دوجانبه خواهد بود.

تسنیم

ارسال نظر